Acum citesti
Hoț de biciclete, prins și cercetat la Oradea

Meseria de hoț de biciclete nu mai e ce-a fost în România. În ultima vreme s-au raportat tot mai rețineri a unor suspecți în diferite cazuri de furturi de biciclete, iar cea mai recentă adiție la această listă vine din Oradea, unde o persoană a fost cercetată pentru sustragerea unui număr de 7 biciclete.

hot

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au cercetat pe orădeanul de 28 de ani, despre care spun că între 5 – 24 iunie a.c., ar fi intrat în scara unor blocuri din Oradea, ar fi tăiat cablurile de la opt biciclete de diferite mărci şi modele şi ar fi plecat cu toate vehiculele. Omul ar fi produs un prejudiciu total evaluat de circa 3.250 lei, din care poliţiştii orădeni au recuperat 2.000 lei.

Poliţiştii orădeni au finalizat cercetările în cauză şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză pentru şapte infracţiuni de furt calificat şi pentru una de furt.

Sursa: Bihon.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + 14 =