Acum citesti
Echipament, antrenor și sponsori noi pentru echipa națională de ciclism

Cu doar o zi rămasă până la startul Campionatelor Naționale de Șosea, la Cluj-Napoca a avut loc prezentarea oficială a loturilor echipei naționale de ciclism, precum și a noului echipament în care aceasta va evolua, dar și noii parteneri. Noutățile nu s-au oprit aici, Eduard Novak anunțând și numele noului antrenor al echipei de șosea Elite și l-a reconfirmat în funcție pe actualul antrenor al echipei de juniori.

echipa_nationala_ciclism

Astfel, lotul național de șosea Elite este compus din Andrei Nechita, Eduard Grosu, Nicolae Țintea, Valentin Pleșea, Nandor Csaba Lazar, Sebestyen Szabolcs, Arnold Lukacs, Adrian Nițu, Florin Saveliu și Bogdan Coman. Aceștia vor fi coordonați de către Constantin Cârstea, noul antrenor al echipei, care revine într-o funcție oficială, după ce în anii trecuți a fost manager al echipelor Petrolul Ploiești și Dinamo-Secrom. Prima competiție la care echipa națională va evolua sub comanda sa va fi Turul României, programat a începe în 30 iunie.

Pe lângă lotul de șosea, și mountain bike-ul este bine reprezentat, având incluși 6 sportivi, pe Ovidiu Tudor Oprea, Radu Tudor, Miron Elisei, Lucian Logigan, Arpad Kelemen și Cristian Losonczi, și o sportivă, în persoana târg-mureșencei Zsuzsa Gyurka.

Lotul național de șosea al juniorilor este alcătuit din 10 sportivi: Adrian Zamfir, Vlad Dobre, Cătălin Iorga, Robert Pisică, Andrei Nicola Barbu, Cristian Badea, Zsolt Sarany, Daniel Madaras, Alexandru Poenaru și Răzvan Anghel. Nu în ultimul rând, a fost anunțată și componența lotului paralimpic, alcătuit din Eduard Carol Novak, Attila Olah și Arpad Cilip.

O altă noutate, la fel de importantă, o reprezintă partenerii care s-au alăturat oficial echipei naționale de ciclism. Așadar, sportivii români vor fi ajutați de către companiile MOL România, Apemin Tuşnad, FFWD şi CASCO.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 3 =