Acum citesti
CS Tibiscus ține ștacheta sus în continuare

Weekend-ul 15-16 iunie a fost unul reușit pentru sportivii echipei C.S. Tibiscus, care participând la două competiţii de mountainbike organizate în ţară au reuşit să ocupe opt locuri pe podium.

cs_tibiscus_2013

Sâmbătă, 15 iunie, Ţara Gugulanilor a fost gazda unei noi ediţii a Maratonului Țarcu, concurs de ciclism montan cu trasee de 80, 50 şi 35 de kilometri, la care au luat parte peste 300 de concurenţi din întreaga ţară. Pe un traseu extraordinar de frumos, cu startul şi finishul în cunoscuta staţiune Poiana Mărului, pe o vreme special pregătită pentru o zi de pedalat pe munte, sportivii au gustat din plin o zi petrecută în mijlocul naturii, departe de canicula oraşului.

Cei 12 sportivi ai C.S.Tibiscus care au luat parte la eveniment au avut o evoluție bună, reuşind să obţină şapte locuri pe podium:

  • Radu Darius – loc I Race (50 km) 14-17 ani
  • Elena Fodor – loc I Race (50 km) feminin
  • Anita Kovacs – loc I Discovery (35 km) 14-17 ani
  • Martin Speth – loc I Race (50 km) 35+ ani
  • Zsolt Kovacs – loc II Race (50 km) 18-34 ani
  • Cristian Jidovu – loc II Maraton (80 km) 18-34 ani
  • Petru Chelciov – loc III Maraton (80 km) 35+ ani

Duminică, 16 iunie, lacul Vidraru a fost admirat de cei aproape 400 de participanţi la Vidraru Bike Challenge, concurs de mountainbike desfăşurat pe un traseu foarte spectaculos ce urcă din zona barajului Vidraru pe una dintre culmile sudice ale munţilor Făgăraş. O parte din drum se află în zona de gol alpin, ceea ce se traduce într-o excelentă vizibilitate de jur-împrejur – către vârfurile Călţun, Lespezi, Negoiu la nord şi Vânătoarea lui Buteanu, Arpaşu Mic, Râiosu, Piscul Negru la est. Vremea a fost excelentă, iar peisajul pe măsură.

Printre cicliştii participanţi, Marius Ionaşcu a reuşit să se claseze pe locul I în clasamentul general al cursei de maraton (90 km) masculin şi pe locul I al categorie 40+ ani.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − seven =