Acum citesti
Columbienii merg la Dunkerque cu gânduri mari

Echipa de ciclism susținută de statul columbian pentru talentele autohtone, Colombia Coldeportes, va face deplasarea în Franța pentru a participa la cursa Cele 4 zile de la Dunkerque, o întrecere cu tradiție desfășurată în apropiere de regiunea flamandă.

Traseul și condițiile de cursă nu sunt cele mai propice pentru sud-americani, dar asta nu înseamnă că intenționează să plece din Franța cu mâna goală. Ambițiile sunt mari, mai ales că este primul lor sezon de ciclism din Europa.

Este probabil să găsim condiții similare ca și cele din timpul clasicelor de primăvară, adică ploaie și vânt, declară Oscar Pellicioli, managerul echipei. Noi mergem în Hexagon cu un lot de sportivi devotați, așa că am toate motivele să cred că vom obține măcar un rezultat notabil. Îmi pun speranțe în Juan Pablo Forero în special, el putând să câștige clasamentul sprinterilor.

Echipa condusă de Claudio Corti îi va avea ca manageri pe Oscar Pellicioli și Oliveiro Rincon, iar lotul va fi compus din Juan Pablo Forero, Javier Gonzalez, Felipe Laverde, Dalivier Ospina, Victor Hugo Peña, Carlos Quintero, Jeffry Romero și Juan Pablo Suarez.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × five =