Acum citesti
Black November la Rovelo

Cei de la Rovelo ne trimit un comunicat, prin care ne informează despre debutul reducerilor pentru două modele importante din gamă, Myers și Lumis. Iată despre ce este vorba:

LUMIS10 Pentru perioada de sfârșit de sezon, Rovelo, importatorul brandurilor de biciclete Raleigh, Diamondback și Lombardo anunță nu doar un Black Friday (stabilit anul acesta pentru 18 noiembrie), ci și un adevărat Black November, care deja a început cu reduceri spectaculoase la gamele de biciclete MTB Diamondback Myers și Diamondback Lumis.

MYERS10O mențiune specială pentru Lumis, care reprezintă linia 2016 de biciclete MTB de carbon de la Diamondback, nu doar foarte performante dar și cu valențe estetice excepționale, oferite acum de către Rovelo la prețuri fără rival. Desigur, Black Friday propriu-zis va beneficia de prețuri surpriză nu doar la biciclete ci și la accesorii, în special căștile de protecție Raleigh, luminile Moon și RSP (Raleigh Special Parts), pompele Raleigh Exhale, sistemele antifurt Squire și multe altele.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − five =