Acum citesti
Colecția Merida 2017 disponibilă în România

Nu mai avem afară aceleași condiții bune meteo de ieșit la o tură de bicicletă sau la un concurs însă iarna este momentul ideal să facem planurile sezonului următor. Fie că vorbim de oferte speciale, sărbătorile specifice sezonului rece sau pur și simplu vrem un upgrade, modelele sezonului următor sunt deja disponibile. Este și cazul Merida, din oferta căreia am „ochit” câteva biciclete mai speciale.

Merida Speeder 400 este o astfel de bicicletă specială. Absolut capabilă la un concurs de șosea, Speeder a fost gândită defapt să fie agilă în oraș și să te ducă de la A la B în cel mai scurt timp posibil. Echiparea specifică de cursieră, Shimano 105 și frânele hidraulice pe disc Shimano M315 specifice mtb-ului, oferă acestei biciclete combinația ideală de viteză și eficiență. Prețul este de 4.490 lei.

MERIDA 2017 SPEEDER 400

Pentru copiii ceva mai mari care deja pot încaleca o bicicletă normală cu roți de 26 inch, una din cele mai bune opțiuni este noua Merida MATTS J.Champion 2017. Este o bicicletă echipată deja cu suspensie față, iar transmisia 2×9 permite copiilor să negocieze chiar și cele mai dificile trasee potrivite nivelului lor lor. Frânarea este asigurată de frâne pe disc, încă un atu în ceea ce privește echiparea. Prețul este de 2690 lei.

MERIDA 2017 MATTS J.CHAMPION

Pentru traseele de șosea unde ai nevoie nu doar de confort ci și viteză Merida Scultura SE este o opțiune bună. Cadrul bicicletei a fost gândit să ofere inclusiv o aerodinamică bună, nu doar confort. Dacă punem la socoteală și echiparea Shimano Ultegra atunci bicicleta devine și mai dezirabilă. Prețul este de 13.500 lei.

MERIDA 2017 SCULTURA SPECIAL EDITION

Pentru confortul suprem, dar și randament optim, Merida Ride Disc 5000 este una din cele mai bune opțiuni. Motivul este lesne de înțeles când știi că inginerii au desenat un cadu gândit pentru confort maxim. Frânele pe disc la cursiere sunt un lucru nou pentru segmentul ăsta, iar tradiționaliștilor poate nu li se pare potrivit, dar eficiența este deja dovedită. Prețul este de 10.500 lei.

MERIDA 2017 RIDE DISC 5000

Dacă însă nu te pasioneaza doar asfaltul ci vrei să ieși și în afara lui, ciclocrosul este soluția perfectă. Merida Cyclo Cross 600, echipată cap-coadă cu Sram, se simte bine și pe forestiere sau poteci, dar și pe asfalt, desigur cu condiția ca și tu să te simți bine. Pentru mulți bicicleta de ciclocros este mai eficientă chiar și decât un mtb veritabil. Prețul este de 6.390 lei.

MERIDA 2017 CYCLO CROSS 600

Special pentru doamne și domnișoare este modelul Merida Juliet 7.40 D culoarea zmeurei. Este o bicicletă pregătită pentru ciclistele care sunt la început de carieră, dar care își doresc o bicicletă capabilă offroad. Noua Juliet 2017 este dotată din start cu frâne hidraulice pe disc și suspensie față cu o cursă de 100 mm, o combinație bună pentru terenul accidentat pe care va rula bicicleta. Prețul este de 2.590 lei.

MERIDA 2017 JULIET 7.40 D

Iar pentru bărbați există Merida Big.Nine XT cu cadru din carbon. Este o bicicletă mai mult decât performantă, este un model în stare să concureze chiar și la cele mai dificile curse de mtb maraton sau cross country. Furca Fox, împreună cu transmisia și frânele Shimano XT fac din această bicicletă un adversar de temut pentru ceilalți din concurs. Prețul este de 11.290 lei.

MERIDA 2017 BIG.NINE XT CARBON

Însă pentru cei mai jucăuși dintre voi există Merida One.Twenty 9 XT, o bicicletă full suspension în stare să-ți aducă zâmbetul pe buze indiferent de starea ta din acel moment. Bicicleta este un 29er cu performanțe foarte bune mulțumită nu doar roților mari ci și suspensiilor mari de 120 mm potrivite pentru orice potecă all mountain sau trail la care se adaugă geometria optimizată pentru mersul la vale, dar și la deal. Prețul este de 9.490 lei.

MERIDA 2017 ONE-TWENTY 9.XT

Importator: BikeFun

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − seven =