Acum citesti
A fost anunțat un nou campionat de enduro pentru 2013

Enduro World Series este noua competiție pe etape ce privește această disciplină gravitațională și va avea debutul anul viitor. Campionatul va fi alcătuit din 7 evenimente separate, iar ca organizatori figureaza Enduro Series (Coupe de France), SuperEnduro, Crankworx și Chris Ball.

Într-un mod oarecum așteptat, cursa nu se va desfășura sub egida UCI. Chris Ball a făcut parte din acest for în ultimii 5 ani, dar și-a dat demisia de acolo după ce nu a reușit să impună un set strict de reguli în ceea ce privește cursele de enduro.

Actualizare

Între timp, organizatorii au stabilit evenimentele care vor avea loc anul viitor:

18-19 mai: Superenduro PRO – Punta Ala, Italia
29-30 iunie: Enduro World Series – Val d’Allos, Franța
6-7 iulie: Crankworx Les 2 Alpes – Les 2 Alpes, Franța
27-28 iulie: Colorado Freeride Festival – Winter Park, Colorado
10-11 august: Crankworx Whistler – Whistler, Canada
24-25 august: Enduro Des Nations – Val d’Isere, Franța
19-20 octombriw: Superenduro PRO – Finale Ligure, Italia

Detaliile complete sunt disponibile pe site-ul oficial.

 

Vezi Comentarii (4)
  • Enduro e undeva intre All Mountain si Freeride. Megavalanche e cea mai celebra si mediatizata cursa de enduro. Gasesti o gramada de clipuri pe youtube, concurentii au biciclete de la cele de All Mountain de 140mm, pana la biciclete de downhill, de 200mm+. Unii participa chiar si cu hard tails mai extreme.

  • Multumesc. Cam peste tot pe net am gasit enduro / all mountain. Cei de la Focus au insa ambele categorii: Project pentru enduro si Thunder pentru all mountain (poate au si altii dar nu am observat). Cadrele difera ca design (desi nu foarte mult) dar specificatiile sunt foarte apropiate. Si da, sa participi cu HT la Megavalanche e „putin” cam extrem … :))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =