Acum citesti
Fotografii din weekend, de la Decathlon

Sâmbătă și duminică, FreeRider.ro a oferit demonstrații de trial și workshop-uri, publicului prezent în cadrul Decathlon Berceni.

Mai multe fotografii din cadrul evenimentului, poți vedea în galeria foto de mai jos.

Vezi Comentarii (7)
  • Salut,
    In primul rand vreau sa va felicit pentru actiunea din acest week-end in special si pentru ce faceti in general, prin site-ul vostru. Am fost intotdeauna un fan al bicicletei si al ciclismului, de aici si placerea de a afla mereu ce este nou in lumea asta, cum traiesc altii cu si pe bicicleta lor, admiratia sincera pentru cei ce ridica acest sport la rang de arta si „invidia” pentru cei ce duc mersul pe bicicleta la mod de viata. In lungile mele plimbari online am descoperit multe site-uri legate mai mult sau mai putin de toate acestea dar FreeRider.ro mi s-a parut a fi cel mai interesant, cuprinzator, divers si updatat din toate. Atunci cand am avut ocazia i-am „corupt” si pe altii sa intre pe aici si mi-au marturisit ca sunt la fel de placut impresionati ca si mine. Pe langa site-ul in sine, actiunile precum cea de sambata si duminica nu pot decat sa mareasca afectiunea declarata 🙂 pentru voi, pentru oamenii aceia minunati ce fac cu bicicletele lucruri extraordinare (ma refer in cazul de fata la trick-uri) si pentru biciclete in general.
    Mi-ar fi placut sa imi impartasesc admiratia inca o data si sa arat prin intermediul unui sticker plasat la loc de cinste pe bicla mea. Din pacate insa nu am reusit sa ajung in week-end.
    Am plecat la drum bucuros, avand un traseu bine stabilit in GPS-ul mental 🙂 , pe un traseu ce trecea pe la SpringFix-ul din Izvor si se termina in Berceni. Din pacate dupa ce mi-am lasat portocalele pe la baietii aceia care mi-au reglat cateva probleme la bicicleta am avut ceva probleme de ordin personal ce m-au impiedicat sa ajung si la voi.
    Sper insa din toata inima sa mai organizati lucruri de genul acesta, poate si mai mari, poate si mai frumoase, la care sa reusesc sa ajung.
    P.S. Pozele nu fac decat sa ma supere si mai tare 🙁

  • Salut! Mulțumim mult de tot pentru aceste cuvinte! Pentru noi, înseamnă mai mult decât îți imaginezi.
    Putem să-ți trimitem câteva stickere, trebuie doar să ne comunici adresa de livrare pe echipa[at]freerider.ro.

  • oops, pare ca am instigat la declansarea unei mici revolutii, pe Facebook 🙂 Pot ajuta daca aveti nevoie pentru zona Ploiesti de un bikecourier. Ce … numai in Londra si New York se poate ?!?

  • Buna seara!

    Foarte frumos, cand veniti si in Decathlon Brasov sau nu stiti? Si unde pot sa gasesc stickere FreeRider sau unde se poate cumpara?

    Multumesc!
    O seara buna!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 2 =