Acum citesti
bTwin Rockrider 8 Xc 2011


Bicicletele bTwin ar trebui să-ți fie cunoscute din rețeaua de magazine Decathlon. Dacă majoritatea sunt oferite la prețuri mici, află că au în gamă și modele mai scumpe, precum Rockrider 8 XC. Acest model este echipat cu un cadru din carbon, a cărui greutate nu depășește 1.200 de grame în dimensiunea M.



Furca provine din gama high-end a celor de la Rock Shox, modelul SID Race cu o cursă de 100 de mm iar transmisia este asigurată de un angrenaj Shimano XT ce funcționează împreună cu un schimbător de pinioane Shimano XTR. Restul de piese ce compun transmisia, inclusiv manetele de schimbătoare, provin tot din gama Shimano XT.


La capitolul frâne, RockRider 8 XC nu de dezminte și iese în față cu Avid Elixir R, ambele frâne fiind hidraulice și echipate cu un disc de 160 de mm. Greutatea totală a bicicletei nu este deloc rea, aceasta punând pe cântar 9.9 kg conform datelor furnizate de producător. Iar filosofia de produs low cost se menține chiar și în cazul acestui model. Cei 1.800 de euro pe care ar trebui să-i plătești pentru a intra în posesia lui Rockrider 8 XC fiind o sumă ce concurează mai degrabă cu prețurile reduse ale bicicletelor carbon din sezonul trecut.


via Decathlon.com


Vezi Comentarii (2)
  • Salut,
    As dori o parere despre bicicletele Btwin!Sunt curios unde se pozitioneaza bicicletele lor mid spre high level in comparatie cu cele de la Cube, Focus de care se apropie ca pret si echipari!
    Multumesc.

  • Salut,

    O idee buna, nu am gasit nici un review pe site la bicicletele lor, desi din punctul meu de vedere ofera un raport calitate pret foarte bun. As fi foarte curios si de parerea unui ochi avizat pentru bicicletele btwin, chiar si pentru cele entry-middle level.

    Mersi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + 10 =