Acum citesti
ExpoBike 2011 Romaero


Iată că au sosit primele vești despre ExpoBike ediția 2011. Dacă nu ai avut ocazia să participi la prima ediție, ce a avut loc anul trecut, află că este vorba despre o expoziție de biciclete la care vor lua parte majoritatea importatorilor de biciclete din România.



ExpoBike 2011 va avea loc în incinta Romaero Băneasa în perioada 8-10 aprilie 2011 iar spațiul de desfășurare a crescut anul acesta, de la 1.500 la 2.000 de metri pătrați.


Bineînțeles, așa cum ne-au obișnuit organizatorii, vei avea parte și de câteva surprize plăcute, dar va trebui să mai aștepți puțin pentru a afla despre ce este vorba.


Intrarea este liberă pentru vizitatori pe toată perioada desfășurării evenimentului. Freerider.ro este partener al expoziției ExpoBike 2011. Urmărește rubrica de Noutăți pentru a rămâne în permanență informat despre desfășurarea ExpoBike 2011.


Detalii complete pe expobike.ro.


via | Freerider.ro


Vezi Comentarii (6)
  • Daca o sa fie la fel ca anul trecut… mai bine cu banii aia sponsorizeaza o echipa de ciclism sau ceva, ca anul trecut a fost de tot rasul aceasta expozitie.

    Si din cate vad au inceput cu „dreptul”, apar stiri despre aceasta manifestare dar site-ul inca nu exista. Sa vedem in continuare ce va fi.

  • Pentru toate există și trebuie să existe un început, nu? 🙂 Cu timpul se vor regla lucrurile, eu sunt de părere că evenimentul în sine este important, chiar dacă piața de biciclete este încă restrânsă. Dar va contribui la popularizarea bicicletei printre vizitatorii expoziției.

  • in principal cand te duci la o astfel de expozitie te duci sa iti iei o bicicleta nu sa ii vezi pe altii care fac tot felul de scheme caci pt asta exista concursuri,eu ma astept ca anul acesta sa fie cat mai multi expozanti ,anul trecut nu erau prea multi si nici nu prea aveai ce sa alegi ,mai ales cei din tara ar trebui sa participe la aceste expoziti ,anu trecut era cineva din cluj cu biciclete ghost ,singurul la care am vazut astfel de biciclete in toata tara,si am vazut pe unele sit-uri bicicleta pe care nu le gasesti in bucuresti ,de aceea ar trebui sa vina aici si sa expuna marfa ,caci sincer nu prea ai da cateva mii de ron pe o bicicleta fara sa vazi cum merge intai

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × five =