Acum citesti
Salonul Bicicletei pregătește o nouă ediție în 2023!

Pregătește-te să pedalezi către Salonul Bicicletei 2023. Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism te așteaptă în perioada 31 martie – 2 aprilie, in parcarea centrală din Combinatul Fondului Plastic (Str. Baiculesti 29) unde se reunesc marii producători naționali, importatorii și magazinele de profil din România. Poți găsi biciclete de ultimă generație și biciclete pentru începători, toate variantele și tipurile de bicicletă într-un singur loc.

Anul acesta, expoziția va avea loc într-o nouă locație, mai precis Combinatul Fondului Plastic din București, str. Băiculești nr. 29.

Isi pregatesc spatiile anul acesta cei de la: BikeXpert, AmbulantadeBiciclete, MegaImageRacingTeam, BikeGeek, AsociatiaEcoturism, BMC, Trisport, Woom, ExtremeRiderDistribution, Geeli, MotoMus, Comtrade, Fenix, CustomBikeTuningWrap, Evomag, Ztech, Provelo, PanameaBikes, Freewheel, BikeShow, Abus, Pegas, Buff, PhoenixMecano, Biciclop, DualStore, AfiDHS, Decathlon, zona de handmade si zona de food-truck si coffeebike

Testează în premieră noile modele de biciclete 2023, te așteptăm să pedalezi și să compari biciclete si trotinete. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție.

Premii si concursuri pregatite de parteneri te asteapta in fiecare zi la Salonul Bicicletei 2023.

Mega Image sustine evenimentul si va asteapta cu drag sa va bucurati de 3 zile de biciclete, trotinete, casti, echipamente, accesorii si de zona de educatie rutiera gandita pentru copii.

Revizie gratuita oferita de Ambulanta de Biciclete pentru toti cei care ne viziteaza cu bicicleta proprie, iar cei care doneaza sange in perioada ianuarie – martie 2023, beneficiaza de intrarea gratuita. Copiii cu varsta mai mica de 8 ani nu platesc bilet.

Bilete aici

Program vizitare:
Vineri 31 martie 13:00-19:00,
sâmbătă 1 aprilie 10:00-19:00,
duminica 2 aprilie 10:00-18:00

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =