Acum citesti
Maine te asteptam la Outdoor Active Expo 2010!

Va asteptam de joi pana duminica, intre 10.00 – 22.00 la Targul international pentru sport si aventura la etajul 1 al Baneasa shopping City. Veti putea vedea noile tendinte in materie de sporturi active, biciclete, role, echipamente si sporturi de strada.

Aveti la dispozitie o tiroliana, o pista de biciclete si distractie pentru copii si adulti oferita de Aventura Parc. In cadrul expozitiei vei gasi branduri de succes precum: Ktm, Brompton, Cube, Jonny – Loco, Dahon, Thule, Roxa, The Wave, Merida, Magellan, Kellys, Suunto, H2O, Raleigh, Scott, Giant, Rock Machine, Puma, Uvex, Tecnica, Fils, k2, Gotech, Trek, Lotto, Champion, Pegasus, Intersport, etc.

Pe toate acestea le poti incerca gratuit pe o pista amenajata special cu ocazia acestui eveniment. Daca iti place mirosul de iarba proaspata, de aer curat de padure si privelistea muntilor te asteptam la Aventura Parc sa traiesti live cele mai tari senzatii. Ia-ti si copiii, deoarece si ei se pot bucura de produse, surprize si miscare in aer liber.

via | OutDoor Active

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 2 =