Acum citesti
Energy DB2 și DB3, bicicletele electrice ale firmei Olympia

Bicicleta este un vehicul ecologic prin natura sa, doar că uneori trebuie niște forță pentru a acționa pedalele. Astfel au apărut bicicletele electrice care sunt dotate cu un astfel de motor pentru a nu polua mediul înconjurător. Tendința spre asemenea biciclete fiind relativ recentă, tot mai mulți producători își încearcă norocul pe această piață, iar Olympia este cel mai recent sosit.

Modelele propuse de fabricantul italian sunt Energy DB2 și DB3 beneficiază de un motor electric care se poate alimenta de la orice sursă de 220V și care intră în funcțiune doar când se pedalează. Puterea generată de acesta atinge 250 de wați, iar viteza maximă atinsă este de 25km/h. Autonomia unui acumulator complet încărcat se află în jurul valorii de 100 de kilometri și durata unei reîncărcări este de 3 ore.

Cele două modele reprezintă versiuni pentru femei, DB2, și pentru bărbați, DB3, au în componență un cadru de aluminiu 7005 și sunt echipate cu o transmisie Shimano cu 7 viteze. Incluzând bateria, ambele variante cântăresc circa 26 de kilograme.

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 9 =