Acum citesti
Energia solara pentru bicicletele electrice

Cu timpul, majoritatea solutiilor eco implementate pentru automobile isi croiesc drum si in industria de biciclete. Astfel a aparut prima bicicleta electrica din lume, sustinuta de panouri solare. Poarta denumirea de „THEKPV” (The Hybrid Electric Kinetic Photovoltaic Vehicle) si a fost finalizata dupa 2 ani de cercetari.


Astfel, THEKPV ofera utilizatorului doua modalitati de reincarcare : fie la priza intr-un interval de doar 15 minute pentru 80% din capacitate, fie prin intermediul panourilor solare. Pe bicicleta se gasesc 14 astfel de panouri solare, fiind pozitionate astfel incat sa ofere un coeficient aerodinamic cat mai bun. Greutatea totala a vehiculului este de aproximativ 20 de kg si poate fi compactizat, astfel incat sa incapa perfect intr-un geamantan de dimensiuni medii.


Acumulatorii garanteaza pina la 10.000 de cicluri de reincarcare. Desi nu are momentan pedale, producatorul ia in considerare si montarea unui angrenaj pentru cei care doresc sa-si utilizeze propriile picioare pentru a se deplasa pe aceasta bicicleta. THEKPV poate fi castigat de catre orice persoana care se alatura canalului de Youtube sau celui de Facebook al producatorului.


Afla detalii complete despre acest nou vehicul, pe pagina oficiala : thekpv.com.


via | Thekpv


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =