Acum citesti
E-bike Gepida cu motor Yamaha


Sună destul de high-tech, nu-i așa? Iată că și alți producători mari se implică din ce în ce mai mult în realizarea de motoare electrice pentru biciclete. Este cazul și celor de la Yamaha care și-au anunțat intenția în urmă cu trei ani. În prezent, motoare pentru e-bike-uri ce poartă semnătura Yamaha sunt deja oferite pe piață.

Unul dintre exemplele echipate cu un astfel de motor vine de la Gepida, producătorul din Ungaria oferind bicicleta electrică Nadao într-o configurație aparte. În partea centrală este instalat motorul ce provine de la Yamaha care face echipă cu un alt motor montat sub angrenaj, de dimensiuni mai mici, dezvoltat chiar de către cei de la Gepida. Este singura bicicletă electrică oferită în această configurație.


Acumulatorii oferă o autonomie de până la 80 de km în funcție de stilul de pedalat. Sistemul de transmisie este realizat cu ajutorul unui butuc Shimano Nexus Inter 3, iar din configurația bicicletei mai amintim anvelopele Schwalbe Big Apple în formatul 26 x 2.35 și angrenajul Prowheel A002.


De confortul posteriorului tău se va ocupa o șa Selle Royal Drifter, iar dacă ești pregătit să te bucuri de toate avantajele oferite de Gepida Nedao, pregătește repede 6.300 de lei și adresează-te celui mai apropiat dealer Gepida.


Informații suplimentare pe Gepida.hu.


via Gepida


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 13 =