Acum citesti
Duatlon offroad în Bihor: Cupa Kings Land

Duminica aceasta, 3 iunie, are loc în județul Bihor încă un eveniment organizat de Asociația ProBikers, duatlonul King’s Land. Obiectivul competitiei este acela de a promova și încuraja activitățile sportive, mai ales alergarea în aer liber, mersul pe bicicletă și nu în ultimul rând dragostea pentru natură, cunoașterea frumuseților peisajului local. Chiar dacă traseul nu va fi ieșit din comun de accidentat, este recomandată folosirea unui mountain bike.

Pentru cei care încă nu și-au rezervat un loc printre participanți este important de subliniat că perioada de înscrieri se încheie vineri, 1 iunie, la ora 12. De notat ar mai fi că în cazul în care unele categorii nu au ajung un minim de 5 concurenți, sportivii de acolo sunt plasați la cea mai apropiată categorie, corespunzatoare de vârstă.

Întrecerea este deschisă atât concurenților individuali, cât și echipelor. Și companiile își pot forma echipe care să participe în cadrul categoriei rezervate lor. Taxa de înscriere variază între 60 de lei și poate ajunge până la 350 de lei pentru o echipă, insă mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul competiției.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 8 =