Acum citesti
Vreme bună la duatlonul Kings Land

Duminica trecută a fost în sfârșit vreme frumoasă, de care s-au bucurat mai ales cicliștii, alergătorii și spectatorii, iar buna dispoziție a fost la ea acasă într-o locație reușită reprezentată de complexul de agrement Kings Land din Ineul de Criș, județul Bihor. Cam așa am putea descrie pe scurt prima ediție a Duathlonului Probikers Offroad Bihor – Cupa Kings Land, organizat de Asociația Sportivă Probikers Bihor.

Din păcate, vremea nefavorabilă din zilele precedente i-a descurajat pe posibilii participanți așa că la start s-au aliniat doar 37 de concurenți. Proba pentru sportivii din categoria “Elite” a constat în 11 kilometri de alergare, adică 10 ture pe pista amenajată în jurul terenului de golf, și în 24 de kilometri de ciclism pe teren mixt (2 km asfalt, 6 km drum cu pietriș, 4 km în pădure, cu diferență de nivel de 140 de metri) dupa care urmau încă 5 ture de alergat.

La categoria Hobby Feminin, singura concurentă înscrisă, Delia Boeriu, a parcurs traseul în 2h 04min 03 sec. Primul care a trecut finish-ul acestei editii la categoria Elite, orădeanul Deme Molnar Jozsef a câștigat cu un timp foarte bun, 2h 31min 01 sec, pe locul doi s-a situat Nagy Tamas Jozsef 2h 38min 28sec, iar pe ultima treaptă al podiumului Szokolszki Istvan cu 2h 41min 55sec.

Printre uralele de încurajare al spectatorilor, sportivii de la FreestyleSport Oradea Team au terminat primii la categoria rezervată echipelor. Proba de ciclism a fost adjudecată de Demeter Istvan Etele, iar cea de alergare de Moza Sergiu, cei doi totalizând un timp deloc modest de 1h 43min 33sec. Locul secund în această categorie l-a obținut echipa Kings Land Team, alcătuită din Czirjak Andrei, Kiss Roth Lajos și Pap Zoltan cu timpul de 1h 45min 27sec, iar pe locul al treilea s-a situat Probikers Team 2 prin Racz Csaba și Jakob Zoltan cu 1h 49min 04sec.

Însă surpriza la categoria Hobby masculin, a fost tânărul concurent al Asociației Sportive Probikers,  Kecskes David Zsigmond, care a reușit să-și întreacă rivalii, cu timpul final de 1h 33min 09sec. El a fost urmat de Rozsa Gyula Krisztian, cu timpul de 1h 39min 34sec, și de Lukacs Gabor Antal, cu timpul de 1h 40min 52sec.

Evenimentul s-a derulat într-o manieră foarte pasionantă, atât concurenții cât și spectatorii trăind împreună momente de entuziasm și simțind într- adevăr ce înseamna spiritul sportiv. De asemenea, a fost apreciată și buna organizare a concursului, asigurată de cei 31 de voluntari ai Asociației Probikers,  dar și frumusețea locației alese.

Asociația Sportivă Probikers Bihor mulțumește sponsorilor pentru sprijinul acordat, dar și participanților pentru entuziasm și susținere.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 9 =