Acum citesti
Drag joacă în liga 29er


Drag are în gama de biciclete pentru 2012 un singur 29er, denumit simplu, întocmai ca și clasa din care face parte: 29er. Beneficiază de un cadru din aluminiu, însă poți remarca foarte ușor că bascula acestuia este ceva mai lungă decât cea a concurenților principali. Sudurile sunt finisate corespunzător, iar din punct de vedere al echipării, Drag 29er este parte al segmentului mid-level.



Furca provine de la Suntour, modelul Epicon fiind recunoscut pentru calitățile sale. Cursa acesteia, de 100 mm, ar trebui să satisfacă necesitățile oricărui rider pe trasee de Cross Country sau Maraton. Sistemul de transmisie provine integral de la Shimano. Menționăm aici schimbătoarele, de foi și de pinioane, manetele schimbătoarelor, angrenajul cu trei foi sau caseta cu nouă pinioane, în configurația cu 11 – 34 dinți.


Dotarea cu frâne pe disc hidraulice Shimano Deore M595, va spori capacitatea de frânare a bicicletei pe traseele mai dificile. Cu o greutate totală de 12.3 kg, aceasta ar trebui să țină piept concurenței, cel puțin din punct de vedere al masei totale.


Informații complete pe dragbicycles.com.


via Drag


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + nineteen =