Acum citesti
Drag prezintă noi modele de biciclete pentru 2019, printre care și primul e-bike

Drag, producător vecin de la sud de Dunăre, a fost prezent la Eurobike cu noua gamă de produse. Dacă cele existente au primit câteva update-uri și culori noi, există câteva noi modele pe care vi le voi prezenta în acest articol și cu ajutorul cărora cei de la Drag își fac loc în segmente noi. Este vorba în primul rând despre modelele Shift Trail și despre noul e-bike ION Trail Pro Di2.

Shift Trail este un hardtail orientat clar către distracția, iar echiparea este cât se poate de sugestitvă în acest sens: roți de 29 sau 27plus (interschimbabile), furcă cu o cursă de 150mm (Rock Shox Revelation), transmisie Sram NX 1×11, cu foaie de 32 și pinioane 11-42 sau anvelope Schwalbe Nobby Nic în lățimea de 2.6 inch. Cadrul din aluminiu este double butted, headtube-ul este conic, iar cablurile sunt trase prin cadru.

Dimensiunea cadrului prezentat era cam mare pentru gusturile și înălțimea mea. Unul de 17-18 inch cu siguranță arată mai agresiv.

Noul e-bike al celor de la Drag a fost botezat ION Trail Pro Di2 și este un hardtail din aluminiu, cu acumulatorul la vedere, echipat în mod surprizător cu schimbătoare electronice Shimano XT Di2. Suportă atât roți 27plus cât și 29, este echipat cu o furcă Rock Shox Yari de 150mm, dar și cu o tijă de șa reglabilă hidraulic, cu o cursă de 125mm. Anvelopele care echipează bicicleta provin de la Schwalbe, modelul Nobby Nic Performance cu o lățime de 2.6 inch.

Un hardtail compact cu aspect cuminte, dar care se descurcă destul de bine în off-road cu furca de 150mm. Sunt aproape sigur.

Totodată, modelele Bluebird Aero și Stallion II au primit update-uri de culoare pentru 2019 și pot fi admirate în galeria foto de mai jos.

Stallion II, bicicleta de TimeTrial:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + five =