Acum citesti
Dawes Century SE Audax


Îți dorești o bicicletă citadină cu un aer ușor vintage? Ai putea găsi răspunul la această întrebare în modelul Century SE Audax al celor de la Dawes Cycles. Este un citybike robust, confortabil și oferă o viteză de deplasare peste medie. Producătorul a optat pentru montarea unei furci de carbon pe modelul Century, aceasta fiind responsabilă pentru o mai bună absorție a șocurilor provenite de pe șosea.



Cadrul este Reynolds 520 din CrMo iar componentele provin în mare parte de la Shimano, mai precis din gama Tiagra. Iar aici amintim schimbătoarele, caseta de pinioane, butucii sau angrenajul.


Acest model poate fi achiziționat în 3 mărimi distincte ale cadrului, astfel încât să se potrivească înălțimii oricărui bicilist: 54, 57 și 60 de cm. Masa totală a bicicletei de 10.5 kg este chiar mică raportată la configurație, mai ales dacă punem în calcul și aripile împotriva ploii. Prețul de aproximativ 1.250 de euro poate părea piperat pentru unii, însă imaginea și configurația lui Century o recomandă în acest segment de cost.


Cei cu bugete mai mici, pot opta pentru modelul Clubman. Găsești toate detaliile pe dawescycles.com.


via Dawes Cycles


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 18 =