Acum citesti
Cycletech Jalopy 3

O bicicletă urbană, un 29er, un single speed. Toate trei servite într-o singură bicicletă. Cycletech prezintă noul Jalopy 3, vârful de gamă al bicicletelor 29er de oraș. În acestă categorie am întâlnit până nu de mult doar mountainbike-uri, dar așa cum era de așteptat roțile mari au beneficii și pentru biciclete de oraș.

Jalopy 3 este o bicicletă foarte rapidă. Echipată cu anvelopele Schwalbe Big Apple în formatul 29 x 2.00, aceasta are o rezistență la rulare foarte mică. Din punct de vedere tehnologic, Jalopy 3 este susținută și de echiparea cu o curea de transmisie care a luat locul lanțului. Cureaua provine de la Gates Carbon Drive și are o garanție de 20.000 de km, în condițiile în care durata medie de viață a unui lanț este de 3.000 de km.


Cadrul este realizat din CrMo (Cromoly), după cum lesne se poate observa și din fotografii. De pedale sunt prinse și ratrapele care-ți vor oferi mai multă eficiență la pedalare.


Cadrul este disponibil în 4 dimensiuni distincte, pentru a se potrivi oricui. Detalii despre greutate sau preț nu sunt oferite pe site-ul producătorului, în schimb te poți informa despre întreaga echipare sau despre alte modele accesând mtbcycletech.com.


via CycleTech


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 12 =