Acum citesti
Culori personalizate pentru cursiere Felt


Felt îți oferă acum posibilitatea de a-ți personaliza următorul cadru F1 prin intermediul a trei pachete distincte, cu prețuri diferite. Primul pachet, îți oferă posibilitatea de a alege o culoare distinctă pentru cadru și pentru stickere, prețul acestuia fiind de 250$. Celelalte două pachete sunt asemănătoare din punct de vedere al prețului, fiind oferite pentru 500$. Printre altele, prin intermediul acestor două pachete, poți inscripționa și un text personalizat pe cadru, text care poate fi chiar numele tău.



Bineînțeles, acestea sunt costuri adiționale care se vor adăga costurilor inițiale ale cadrului. Pe site-ul Felt, vei putea accesa un configurator pentru culorile respective și vei putea trimite comanda către magazinul preferat. Realizare unui cadru cu aspect personalizat va dura până la 30 de zile lucrătoare, la care va trebui să adaugi și livrarea.


Astfel, cei de la Felt se alătură și altor producători, care abordează aceeași strategie de personalizare a produselor din gama bicicletelor de top. Pentru moment însă, acest program este disponibil doar pentru cursiera F1, urmând a fi extins pe viitor și pentru alte modele.


via Felt


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =