Acum citesti
Corratec E-Bow 2011

E-bow este o bicicleta electrica pentru munte. Lucurile nu sunt chiar asa de simple. Cei de la Corratec au decis in premiera pentru un e-bike, sa utilizeze un cadru din carbon si nu din aluminiu. Iar de aici, fisa tehnica incepe sa se modifice.



Greutatea cadrului este de doar 1,4 kg, ceea ce reduce automat si din greutatea totala a bicicletei. Motorul de 1.200 de W este responsabil pentru o autonomie de 100 de km dar si pentru o viteza maxima de 80 km/h. Bineinteles, tu esti cel care decide cum va functiona bicicleta : ca si un „cruiser” pe munte cu o viteza de maxim 45 de km/h sau ca „speed freak” cu conditia sa intelegi ca autonomia acumulatorului se va reduce dramatic.


Butucul spate provine de la Shimano, modelul Alfine cu 11 viteze. Este suficient pentru a-ti oferi rapoartele necesare, indferent de terenul pe care ruleaza bicicleta. Franele provin tot de la Shimano, modelul XTR iar furca de la DT Swiss, modelul XRM-100 cu o cursa de 100 de mm.


Acum urmeaza partea cea mai interesanta : toate aceste specificatii de top se regasesc intr-un produs deloc ieftin. Va trebui sa pregatesti 10.000 de euro pentru a intra in posesia lui Corratec E-Bow si mai mult decat atat, ca sa complice si mai mult lucrurile, cei de la Corratec au decis sa produca acest model in doar 50 de exemplare. Incepand cu primavara 2011 poti lansa comanda pentru noua ta bicicleta electrica de la Corratec.


via | Corratec


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − four =