Acum citesti
Corratec C29er Power

Daca exista o bicicleta care imbina cu succes toate trendurile anului 2011, atunci aceasta nu poate fi decat C29er de la Corratec. Este o bicicleta electrica (e-bike) ce poate fi exploatata atat in oras cat si pentru Trekking si in plus, se bucura de 1″ in plus la dimensiunea rotilor, comparate cu cele clasice de oras 28″. Asadar, este si un 29er.


Este echipata cu noua transmisie pentru biciclete electrice de la Sr Suntour, adaptata insa pentru acest model. Lista calitatilor acestei biciclete este destul de lunga. Putem incepe cu capacitatea acestei biciclete de a pune utilizatorul in miscare cu o viteza de pina la 6 km/h, fara ca acesta sa atinga pedalele. Tot ce depaseste aceasta viteza, necesita si o minima contributia din partea celui care pedaleaza si poate fi sustinut de motorul electric pina la o viteza de 25 km/h.


Corratec C29er iti ofera o autonomie de pina la 90 de km, suficienta pentru a acoperi necesarul zilnic de deplasari prin oras. Este echipata cu un butuc cu 8 viteze integrate, Shimano Nexus, cu frane V-Brake si cu o furca de provenienta SR Suntour cu o cursa de 40 de mm.


Pretul este destul de piperat, dar pe masura specificatiilor tehnice : 2.500 de euro. Cei interesati pot achizitiona aceasta bicicleta incepand cu primavara anului 2011.


via | Corratec


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − seventeen =