Acum citesti
Componente ControlTech pentru biciclete 29er

Control Tech anunță astăzi, printr-un comunicat de presă, faptul că va lansa noi componente pentru bicicletele 29er.

Deoarece bicicletele 29er au fost aprobate de UCI pentru participarea în competiții, Control Tech a decis să dezvolte noi game de componente dedicate bicicletelor cu roți mari. Astfel, pentru noul sezon, americanii vor lansa un ghidon nou cât și un set nou de roți.

Ghidonul, denumit TNX (a se citi Tenax), este realizat din carbon UD (unidirectional), este drept și măsoară 690 de mm în lățime. Acesta a fost gândit pentru a oferi maximă stabilitate dar și un control foarte bun în timpul pedalatului. Poate fi utilizat atât pe biciclete 29er cât și pe alte mountainbike-uri. Greutatea este de doar 190 de grame.

În același ton grafic, Control Tech lansează și un set nou de roți, cu jante din carbon 3K. Roțile mai mari (29er) sunt recunoscute pentru performanțele lor mai bune în offroad deoarece oferă o pată mai mare de contact cu solul, iar unghiul dat de diametrul roții permite surmontarea unor obstacole mai mari.

Cu o înălțime a jantei de 25 de mm, prevăzută cu 28 de găuri, noile roți cântăresc în total 1746 de grame, din care roata de față 798 de grame iar cea de spate 948 de grame.

Alte detalii pe controltechbikes.com.

via Control Tech

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =