Acum citesti
Canfield The One: Multivalent


Cum îți sună o bicicletă full suspension care poate fi utilizată pentru probe de All Mountain, Enduro, Freeride sau Downhill? Cu promisiunea că nu va fi atât de grea încât să nu poți pedala la deal. Eu cred că sună foarte bine, mai ales că este prima bicicletă de acest gen lansată în lupta acerbă de pe piață.



Modelul The One vine de la Canfield Brothers și a fost gândită pentru o exploatarea multiplă. Astfel, în funcție de amortizoarele utilizate, aceasta își poate mări plaja de utilizare de la mai puțin agresivul All Mountain până la cele mai dure probe de Downhill. Cei de la Canfield au lucrat 11 ani pentru perfecționarea sistemului de amortizare, care permite acum instalarea unei furci și a unui amortizor cu o cursă de la 160 de mm (All Mountain/Enduro) până la 200 de mm (Downhill). Evident, iubitorii de Freeride pot instala o furcă și un amortizor cu o cursă de 180 de mm.


Exact așa cum te-ai gândit și tu, utilizarea de amortizoare ce beneficiază de curse diferite schimbă geometria cadrului, practic adaptând-o necesităților tale! Axul din spate este de 12 mm (through axle), headtube-ul este oversize și măsoară 1.5 inci iar țevile sunt realizate din aluminiu.


Greutatea depinde exclusiv de componentele pe care le vei utiliza, însă cei de la Canfield îți pot vinde modelul The One echipat pentru downhill cu o greutate de puțin sub 15 kg!


Detalii complete pe canfieldbrothers.com.


via Canfield Brothers


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =