Acum citesti
Camera Rideye pentru biciclete: echivalentul cutiilor negre ale avionului

Deși există bicicliști care folosesc camere de filmat în trafic, până în prezent nu a existat niciun producător care să ofere o cameră specială, care să înregistreze imagini timp de 1 oră, ca apoi să le șteargă automat pe cele vechi. Din acest punct de vedere, noua cameră Rideye este echivalentul cutiilor negre ale avionului, așa cum declară producătorul.

rideeye_hd_blackbox

Este creată special pentru a înregistra imagini din trafic, care să poată fi folosite apoi ca probe în cazul unui eveniment. Carcasa este solidă pentru a rezista în cazul unei coliziuni zdravene, iar în interior este prevăzută cu câțiva senzori care detectează un accident și automat salvează ultima oră de filmare.  La o rezoluție de 1280 x 720 pixeli.

Lentila are un unghi de 120 de grade, iar greutatea nu va depăși 300 de grame. Cedric Bosch povestește că unul din prietenii săi a fost victima unui accident, șoferul părăsind locul accidentului. Astfel i-a venit ideea de a crea și a lansa această cameră. Prețul anunțat este de 229$, iar livrările încep din martie 2014.

Mai multe informații pe kickstarter.com.

RIDEYE Sample Footage from Rideye on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × one =