Acum citesti
Brompton Dock va fi lansat în Manchester

Brompton Dock este unul dintre cele inovative sisteme de închiriat biciclete, iar săptămâna viitoare, mai precis marți, 27 martie, va avea loc lansarea acestui serviciu în Manchester. Evenimentul va beneficia și de prezența câtorva reprezentați ai guvernului britanic, printre care sub-secretarul de stat din ministerul transporturilor, Norman Baker, care va tăia chiar el panglica noii stații.

Brompton Dock este un sistem de inchiriat biciclete inovativ. Acesta permite stocarea a 40 de biciclete Brompton într-un singur compartiment metalic care ocupă suprafața unui loc de parcare ocupat de un singur automobil. Sistemul este complet automatizat, astfel oferind o soluție completă pentru problemele de transport: Brompton Dock este amplasat în stațiile de metrou, tren și de autobuz, garantând un loc sigur de depozitare al bicicletei.

Până la finele lui 2012, Brompton Docks va exista în 14 orașe din Marea Britanie, precum Guildford, Manchester, Oxford, Bristol, Southampton sau Exeter, cu alte amplasamente urmând a fi create în lunile ce vor urma. Sistemul va fi disponibil atât companiilor de transport, cât și administrațiilor locale și companiilor private. Prin Brompton Docks, compania englezească dorește să creeze un sistem de închiriat biciclete mai ușor de întreținut și mai puțin costisitor de operat, mai economic și, cel mai important, care să nu depindă de subvenții din partea statului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =