Acum citesti
BikeXpert – un nou website

BikeXpert anunță lansarea noului website, care în prezent va oferi o mai bună experiență vizitatorilor săi.

După 10 ani de activitate, noul website exprimă maturitatea pe care business-ul a atins-o în toți acești ani. Din cele mai importante modificări, merită amintite: indicatorul de stoc actualizat în timp real, navigarea mai intuitivă menită să-ți ușureze procesul de căutare al unui anumit produs, comparatorul de produse, detaliile complete și fișele tehnice ale produselor de pe site și în curând, posibilitatea de a plăti online cu cardul.

Pentru mai multe detalii, te invităm să accesezi site-ul BikeXpert.ro.

via BikeXpert

Vezi Comentarii (8)
  • Da frumos site si bine structurat, dar din pacate mult prea scump. Nu am sa inteleg de ce sunt mai scumpe produsele decat in afara. Mi se pare ciudat sa ma ajunga mai ieftin sa cumpar din Germania decat din tara mea:)….dar trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca traim in Romania!

  • Iti spun eu de ce Laurentiu. Pentru ca X5-urile se intretin greu, la fel ca in Germania. Neamtul se chibzuieste, sta mult timp sa se gandeasca, face calcule, dupa care alege Dacia Logan. La noi masina te scoate cu pieptul in fata, lumea stie cine esti. Toate astea se tin cu bani multi. Amortizarea nu trebuie sa fie ca-n cartile de economie, una liniara, se vrea una rapida bazata pe opulenta. In acelasi timp magazinele au inca pe pereti faianta alba uitata de fosta macelarie. Aceasta regula si-a facut aparitia foarte puternic, dupa anii 90 si intelegem si de ce. Ce-i trist e ca tot globul pamantesc s-a obisnuit cu noi. Toti stiu cine suntem si ce putem. Cam atat.

  • mda..am cumparat anul trecut de la xperti fara probleme. ce sa zic…site-ul arata bine, chiar daca nu sunt updatate cu produse toate sectiunile. cu tristete ma gandesc ca echipa online va munci mai mult…deci se va reflecta si in preturile de pe site. faza cu shopingu peste hotare e puerila…multi care au gama variata..au si adaos mare, transportul, taxele costa cam cat ai cumpara de aici…produsele de la noi iti vin imediat, fara probleme de limbaj, cat de cat o garantie, dar na…e mai cool sa zici ca ti-ai luat tzoale din nush ce tara bananiera

  • Laurentiu si Geo.Mandita, tara asta e cum e datorita oamenilor care gandesc ca voi adica nu gandesc deloc. In industria de biciclete nu prea vezi X5 si alte aberatii.

    De ce sunt preturile mai mici in Germania? Simplu, in Germania este o piata multi mai dezvoltata si mult mai mare. Cifra de afaceri a comerciantilor este mult mai mare decat cea din Romania. Avand vanzari mai mari, comerciantii fac comenzii mai mari de la furnizori si primesc discount-uri mai mari. Pret de achizitie mai mic = pret de raft mai mic. Pe langa asta si politica de piata a comerciantilor este mult mai matura in sensul in care nu fac damping cum se face la noi. Acolo vanzatorii tin de pret. De ce e bine sa nu reduci pretul cu inconstienta? Ca comerciant nu iti mai convine sa promovezi o gama de produse de pe urma cariua nu castigi mai nimic. Pe langa astia si piata e fututa dupa un damping pentru ca nu va mai cumpara la pretul initial niciodata. Este o reactie in lant.

    Dar bineinteles, este complcat sa analizezi o situatie asa ca voi preferati sa aruncati cu stereotipurile tipic romanesti.

  • buna ziua, vreau sa precizez ca fata de piata din Germania, noi aici in Romania avem un TVA ce 5% mai mare, in plus avem o cheltuiala valutara care fluctueaza intre 3 si 8%, probabil stiti ca nimeni nu cumpara valuta la cursul BNR. Astea toate alaturi de impozitarea extrema fac sa ne fie foarte greu sa tinem preturile de afara, nu mai mentionez ca discounturile de cantitate pentru o piata mica sunt practic inexistente. Una peste alta, BikeXpert face un efort continuu si preturile noastre sunt aliniate in general cu cele din Germania – piata de referinta – chiar avem cateodata preturi mai bune; nu este scopul nostru sa concuram cu magazine speciale de solduri sau cu site-uri de discount, scopul nostru este sa va oferim produsul potrivit la pretul corect in timpul optim si sa putem sa va asiguram garantia. Alegerea va apartine!
    Multumim tuturor pentru sustinere si pentru comentariile constructive! Spor la pedalat!

  • Draga Dorin invata sa scrii romaneste ca de gandit o faci deja…si pe urma poti face ce comentarii doresti:) Eu am facut comparatia cu Germania pentru ca mi-am pregatit o comanda de componente si accesorii in jur de 200 de euro pe un site din Germania. Aceleasi produse la noi in tara ma ajung cam 250 de euro. Transportul ma costa 9 euro din Germania, 20 de lei in Romania. Dl Florescu raspunsul dvs a fost la obiect si-l inteleg si multumesc pentru el. Spor la pedalat!

  • Domnilor, oare de ce nu se poate discuta normal pe marginea unui subiect? De ce trebuie sa incepem ce avem de zis cu esti prost..

    Eu il inteleg pe comerciant, il inteleg ca pune suflet intr-un magazin de genul asta, specializat, si-i este greu, si rezista greu pe piata. Noi, clientii, avem putini bani si ne ajung (?) doar pentru facturi si mancare. Unii-s mai norocosi dar eu vorbesc de majoritate aici. Il inteleg pe comerciant, dar el pe mine ma intelege? Citest raspunsul dlui Florescu si inclin sa cred ca da, citesc raspunsul lui Dorin (e clar ca ambii conduc magazine de gen) si inclin sa cred ca ori a fost un raspuns emotional, poate putin frustrat (si iarasi zic, e de inteles) ori raspunsul e nu, te gandesti la client. Eu tin cu magazinele mici, cu producatorul care se lupta cu supermarketurile dar nu vad inclinare din partea comerciantului mic spre client. Nu frate, daca pot sa-l jupoi, il jupoi. Nu se multumeste nimeni cu un adaos decent. Nu e bunavointa spre cumparator, ce mai in sus si-n jos. Am lucrat/lucrez in vanzari. Tin minte, cand s-a deschis Depozitul de calculatoare in orasul meu cum mana dreapta a directorului general (directorul om ok dar mana dreapta asta un rahat mic si credea el, dur, fara suparare dar bucuresteanul tupeist infipt clasic) afirma ca „hai, acum sa steptam sa intre (in magazin evident) bizonii”. Asta erau clientii veniti sa cumpere de la el, in ochii acestui mitic.

    Vreau sa te sustin, vreau ca banii mei sa te ajute pe tine nu pe nu-s care din Germania sau Irlanda dar ajuta-ma si tu pe mine, nu-ti pune adaos de prost gust si intelege ca, cu toata bunavointa, salariul meu este foarte limitat de asta sunt foarte atent cum il cheltuiesc. La fel faci si tu cand esti in postura de client si nu de vanzator.

  • Laurentiu, nu am nici timp nici chef sa imi recitesc comentariul inainte de a-l posta. Nu imi pasa ca are greseli, nu suntem pe un site de literatura si gramatica. Se intelege foarte bine ce am avut se spus.

    Silviu, nu sunt nici patron nici frustrat. Efectiv ma enerveaza oamenii care nu gandesc. Nu intelegi romanese, am spus-o si eu si dl. Florescu, NU SUNT MARI ADAOSRILE!!! Preturile sunt mai mari decat in Germania nu datorita adaosurilor, ci datorita pietei si legilor de kkt din romaina.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + five =