Acum citesti
Biciclete personalizate Bike By Me


Există o companie în Suedia care fabrică biciclete personalizate. Totul se rezumă la alegerea culorii componentelor, dar varietatea acestora este gata să îndeplinească orice gust. Bicicleta pe care o poți achiziționa de la Bike By Me nu are brand-ul marcat pe cadru, nici măcar pe componente. Este unul și același produs disponibil pentru oricine, dar pe care tu-l poți personaliza direct online.



Într-adevăr, Bike By Me îți oferă libertatea de a alege între un cadru Medium, dacă înălțimea ta este sub 175 cm sau un cadru Large, dacă măsori pentru 175 cm. Altfel, poți alege între 7 culori distincte și nebune pentru cadru, 4 pentru anvelope, 6 pentru jante, 2 pentru șa, 8 pentru manșoaneși 4 pentru lanț.


Bicicleta este dedicată exclusiv orașului și poate fi utilizată ca Single Speed sau Fixie. Foaia angrenajului are 44 de dinți iar pinionul 16 dinți. Procesul de realizare al unei astfel de biciclete poate dura între 1 și 4 zile.


Bike By Me expediază în toată lumea gratuit! Pentru Europa termenul de livrare este de până la 5 zile, iar prețul bicicletei este cu adevărat competitiv: doar 649 euro, totul inclus.


Personalizează-ți bicicleta pe bikebyme.com.



via Bike By Me


Vezi Comentarii (5)
  • Acesta este noul trend în ceea ce privește bicicletele urbane. Și bineînțeles biciclete electrice. Încep să prindă foarte mult teren, în general datorită posibilităților de personalizare dar și datorită promovării, majoritatea producătorilor având acum cel puțin un model de fixă în gamă.

  • Pentru oras bicicletele single speed sunt ideale. Mai ieftine, mai usoare, mai simplu de utilizat. O mare problema a stilului fixie sunt franele. Pentru ca de cele mai multe ori nu au decat la pedala. Sau nici pe aceea. Cum se poate ca un producator cu un nume sa ofere asa ceva? Nici nu cred ca poti parcurge 10 km fara sa dai peste ceva/cineva. Si 2: preferintele mele se indreapta spre o bicicleta tip mountain bike cu single speed decat spre o cursiera. Prea multe borduri, gropi, santuri, dalaje „made in romania” in orasul asta… Oricum, ideea Bike By Me este colosala. Bravo lor!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =