Acum citesti
Gama Truvativ 2012


Noile componente Truvativ pentru 2012 vor fi prezentate publicului larg în Aprilie la Sea Otter. Până atunci însă, grupul Sram a făcut publice fotografii și date tehnice ale noilor produse. În general, acestea au suferit modificări de ordin estetic și au mai pierdut câteva grame, cântărind acum mai puțin decât modelele anilor anteriori.


Au fost revizuite gamele Stylo, Noir, BooBar, Holzfeller și bineînțeles Hussefelt. Linia de componente Stylo este dedicată pasionaților de Cross Country, Maraton, Trail și All Mountain. Poți opta fie pentru ghidoane drepte, cu rise zero sau pentru unele dedicate muntelui cu rise între 15 și 25 de mm. De asemenea unele modele sunt disponibile și în versiunea de carbon. Tijele de șa și de ghidon au primit un design nou și un aspect ceva mai agresiv.



Special pentru All Mountain există gama Truvativ AKA. Ghidonul din această gamă măsoară 710 mm în lățime, are un rise de 25 de mm și cântărește doar 264 de grame! În aceeași gamă mai sunt oferite un angrenaj, o tijă de șa și două tije de ghidon (pipe).



Fanii downhill-ului pot opta pentru ghidonul BooBar, singurul din gamă. Acesta măsoară 780 de mm, câtărește 340 de grame, este realizat din aluminiu 7050 și poate fi comandat în două culori: gri și negru.



Gama Holzfeller este adresată tot pasionaților de Downhill sau Freeride. Ai la dispoziție două ghidoane, o tijă de șa, 2 tije de ghidon (pipe), două angrenaje a căror rigiditate este cu 10% mai mare decât cea a modelului precedent și un set de pedale disponibil în 3 culori, cântărind 590 de grame perechea.



Ultima pe listă este linia de componente Hussefelt. Dedicată iubitorilor de sporturi extreme, care-și doresc componente bune la un cost cât mai decent. Și în această gamă întâlnim două ghidoane, o tijă de șa, o tijă de ghidon (pipă) disponibilă în două culori, un angrenaj pentru Downhill și un set de pedale care cântăresc la fel ca pedalele Holzfeller, adică 590 de grame.



Informații complete despre aceste produse sunt deja disponibile pe site-ul Sram.com/truvativ. Accesează-l pentru mai multe detalii.


via Sram


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + ten =