Acum citesti
Biciclete custom de la Cust Tec

Cust Tec este un producator din Germania care se ocupa cu comercializarea bicicletelor la comanda. Astfel, utilizatorul isi poate configura complet bicicleta, inainte de a o achizitiona. In configurarea initiala a bicicletei, utilizatorul poate alege dintr-o multitudine de componente si culori pentru cadru.

Ne-a atras atentia modelul Dual Slalom, care poarta de altfel denumirea unei probe de mountainbiking. Acesta beneficiaza de un aspect agresiv, un cadru mic de 14 inci si poate fi utilizat pentru DirtJump sau Freestyle. Bicicleta poate fi echipata cu diverse componente, utilizatorul avand posibilitatea de a alege intre mai multe tiprui de furci, de frane pe disc sau de anvelope. De asemenea se poate opta pentru alegerea uneia dintre cele 20 de culori distincte disponibile.

Greutatea cadrului este de aproximativ 2 kg. Greutatea finala a bicicletei va fi dictata de cerintele de echipare a celui care urmeaza s-o achizitioneze. Cei de la Cust Tec promit ca bicicletele sunt gata intr-un timp foarte scurt de la lansarea comenzii si ofera pentru majoritatea cadrelor din gama o garantie de 5 ani pentru fisuri.

Despre preturi nu se ofera vreun indiciu, insa acestea sunt pe masura echiparii si ceva in plus. Cei interesati pot accesa site-ul cust-tec.de unde pot regasi toata gama de produse, de la cursiere la biciclete de All Mountain.

via | Cust Tec

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =