Acum citesti
Biciclete electrice Kalkhoff


MarosBike se numără printre primele magazine din România care importă biciclete electrice calitative. Este vorba despre modelele Kalkhoff, un producător de renume german cu o tradiție de peste 90 de ani în fabricarea bicicletelor.



Prin urmare, cei care vor să se deplaseze mai ușor și mai rapid prin oraș, cei leneși sau cei mai în vârstă se pot bucura acum de ultimele tehnologii în domeniu, disponibile pe modelele Kalkhoff. Modelele de intrare sunt asistate la pedalare și au un preț de pornire de aproximativ 7.000 de lei.


Modelele high-level, precum cel din pozele de mai jos Pro Connect S10 DL 10-G, pot ajunge din punct de vedere al prețului până la 18.599 Lei. De ce atât de scump? Probabil echipare te va lămuri imediat: Pro Connect S10 utilizează doar piese de calitate, incluzând aici ghidonul, pipa și angrenajul, toate realizate din carbon!


De asemenea, transmisia cu 10 viteze provine din gama Shimano XTR, vârf de gamă. Frânele provin de la Magura, modelul Julie și sunt hidraulice pe disc. Motorul electric este de top și este dotat cu tehnologie de ultimă oră de la Panasonic. Acesta generează o putere de 300 W și oferă o viteză de până la 40 de km/h pe care o poți obține fără a pedala. Mai precis, pe ghidon există montată o pârghie de mici dimensiuni pentru accelerație.


Infomații complete despre bicicletele electrice Kalkhoff, poți obține direct pe site-ul marosbike.ro.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + three =