Acum citesti
Biciclete electrice Cannondale


Așa cum era de așteptat, iată că și Cannondale lansează primele modele de biciclete electrice dedicate exploatării urbane. Au existat câteva prezentări inițiale de prototipuri, dar acum producătorul de peste Ocean a intrat serios în competiție.



Bicicletele vor purta denumirea de E-Series iar punctele forte sunt stilul, durabilitate și greutatea scăzută. Deoarece pășește relativ târziu în acest segment, Cannondale a fost obligat să se prezinte cu câteva inovații. De aceea, acumulatorii sunt mascați, asemenea cablurilor, iar angrenajul este dotat cu senzori care intuiesc modul de pedalare al biciclistului. În funcție de cadență și de viteză, motorul electric de la Bosch calculează singur cât trebuie să intervină pentru a susține pedalatul.


Bob Burbank, general manager al Cannondale, a declarat că noile biciclete electrice reprezintă o abordare diferită a temei prin aspect și funcționalitate și vor să reprezinte în același timp o alternativă reală pentru automobile.


Seria de biciclete electrice va fi deschisă de modelul E-Urban pentru bărbați și femei, a cărui greutate nu va depăși 22 de kg. Prețul pornește de la 2.799 de euro, în funcție de configurația de componente aleasă.


Detalii suplimentare pe cannondale-e-series.com.


via Cannondale


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + 18 =