Acum citesti
Anvelopa noua WTB Bronson 2011

WTB anunta o noua anvelopa pentru mountainbike-uri ce urmeaza a fi lansata in noul sezon. Va fi prezentata oficial in toamna, iar vanzarile vor urma la scurt timp dupa lansare. Acestea vor beneficia de o constructie bazata pe structura TCS tubeless, utilizata in prezent cu succes si la alte modele din gama de anvelope WTB.


WTB Bronson va fi disponibil in doua latimi diferite, de 2.1 si 2.3 si va putea fi utilizat in special pentru All Mountain. Dupa cum declara oficialii WTB, carcasa este construita cu crampoane taiate dreptunghiular, distantate generos insa unite prin mici segmente proeminente, acestea din urma avand rolul de a curata rapid anvelopa de noroi. De asemenea, performantele pe viraje stranse urmeaza a fi pe masura.


Vesti bune si pentru fanii 29er-urilor : modelul WTB Bronson va fi disponibil si in dimensiunea 29″ cu mentiunea ca va fi oferit pe piata doar in latimea 2.2 cu o greutate de 700 de grame.


Cel mai usor model Bronson este cel in format 26 x 2.1, cu DNA Compound si cantareste 623 de grame. In partea opusa se situeaza modelul 26 x 2.3 pentru All Mountain cu Dual DNA Comp si cantareste 731 de grame. Preturile urmeaza a fi facute publice in toamna.


via | WTB


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =