Acum citesti
Aerico și Instinto, noul echipament de toamnă de la Nalini

După ce companiile de biciclete au fost vioara întâi în perioada încheiată cu ocazia prezentărilor gamelor pentru anul viitor, este rândul și altor companii din domeniu să își etaleze noutățile. Firește, odată cu schimbarea anotimpului, garderoba se impune schimbată și Nalini ne arată două propuneri.

Este vorba despre Aerico, o jachetă de toamnă fabricată din materiale de ultimă oră, dar și folosind tehnologii precum Manto WRT, un strat de la suprafața acesteia care este impermeabil, respingând apa și prevenind așezarea acesteia, dar și a murdăriei și a petelor de ulei. Astfel, spălarea jachetei devine mai facilă. Aerico este tratată și cu 3Manto Function, un sistem antibacterian care elimină și mirosurile nedorite chiar dacă spălarea se face în apă rece. Croiala este atent realizată după forma toracelui, iar materialelor folosite la confecționarea piesei de echipament li s-a adăugat și proprietatea anti-vânt (windproof), pentru a ține frigul la distanță.

Cealaltă noutate din colecția Nalini este Instinto, un baselayer destinat a fi folosit împreună cu Aerico. Are mâneci lungi și în fabricarea sa au fost folosite polipropilena și poliesterul, care pe lângă flexibilitatea pe care o oferă, elimină umezeala și grăbesc uscarea echipamentului. Faptul că Instinto nu are cusături face ca această piesă să fie comodă.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + twenty =