Acum citesti
Jacheta reflectorizantă Proviz REFLECT360

Jacheta pentru ciclism REFLECT360 de la Proviz este cu adevărat interesantă. Dacă ar fi vreodată să exagerezi cu vizibilitatea atunci o astfel de jachetă ar trebui să porţi. Jacheta străluceşte în întuneric, dacă există o sursă de lumină în apropiere, şi nu doar o dunguliţă reflectorizantă ci întreaga jachetă.

Ca înfăţişare produsul arată foarte bine, gri la culoare pe lumină. Însă pe întuneric, când este luminată, jacheta devine de un alb strălucitor aproape deranjant. Jacheta devine luminoasă indiferent dacă este luminată direct sau indirect. La fel de folositoare este si pe inserat.

jacheta ciclism Proviz REFLECT360 3

Potrivit producătorului stratul reflectorizant durează în jur de 20 de spălări lucru mai puţin fericit dacă comparăm această jachetă cu Sugoi Zap care nu are această problemă şi despre care am vorbit aici. Proviz REFLECT360 este impermeabilă, iar cusăturile sunt vulcanizate pentru protecţie totală împotriva ploii.

jacheta ciclism Proviz REFLECT360 2

Interiorul este căptuşit cu material confortabil, iar fermoarul dispune de o protecţie pentru ca acesta să nu îţi zgârie gatul. Jacheta dispune de aerisiri sub forma celor 2 fermoare de la subţioară şi a celei de pe spate. Reflect360 dispune şi de o mulţime de buzunare foarte folositoare unui biciclist: două exterioare pe piept, unul la spate şi un buzunar interior.

Însă pentru mâini jacheta nu are buzunare. Ok, este gândită să fie utilizată pe bicicletă însă ar fi fost şi mai folositoare dacă putea fi folosită (mai cu succes) şi când nu eşti pe bicicletă şi vrei să-ţi bagi mâinile în buzunare.

Preţul este de 139,99$ şi da, este mai ieftină în comparaţie cu Sugoi Zap de mai sus care costă 150$ însă dacă te gândeşti că după 20 de spălări Proviz REFLECT360 se transformă într-o jachetă obişnuită, cu siguranţă merita 10 $ în plus pentru Sugoi Zap despre care producătorul nu spune ca ar avea această problemă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =