Acum citesti
Echipament Endura pentru toamnă

Frigul și ploaia nu mai sunt motive atât de puternice să renunți la turele pe două roți, mai ales de când firmele de echipament de ciclism au produse pentru toate intemperiile pe care toamna le poate crea. Endura și-a făcut bine temele în acest sens și a pregătit două articole vestimentare ce pot fi utile în respectivele condiții.

În primul rând este vorba despre jacheta impermeabilă MTR (stânga). Scopul său unic este de a te proteja de ploaie sau alte precipitații, permițând pielii să respire pentru a evita condensul. Manșetele și gâtul jachetei stau strânse în jurul acelor zone pentru un plus de izolare împotriva apei, iar pe spatele acestia se pot regăsi benzi reflectorizante.

Tricoul windproof MTR vine în completarea gamei pentru trenul superior. Acesta este proiectat pentru a nu permite temperaturii scăzute a vântului să te incomodeze, dar, în cazul în care îl vei purta pe dedesubtul unei alte jachete, este recomandat ca aceasta din urmă să conțină un material care permite pielii să respire, măcar în zona spatelui. Umerii tricoului cu mânecă lungă sunt întăriți, pentru un plus de confort în eventualitatea în care vei purta un rucsac sau un accesoriu asemănător. De asemenea, la spatele acestei piese de echipament se află cele 3 buzunare clasice ale unui tricou de ciclism, dar care se pot închide cu ajutorul fermoarului etanș de care dispun.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =