Acum citesti
Adrian Zamfir a devenit vicecampion balcanic la contratimp

Weekend-ul trecut au avut loc, la Belgrad, Campionatele Balcanice de Șosea. Întrecerile au cuprins două probe, cursa de fond și cursa de contratimp, iar delegația României a reușit un rezultat bun prin Adrian Zamfir (Mazicon București), care a ocupat locul secund la cea din urmă, în cadrul categoriei rezervate juniorilor.

Cursa a reunit la start sportivi reprezentând următoarele țări: Serbia, Albania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Republica Moldova și România. Întrecerea de contratimp pentru juniori a avut o lungime de 16,6 kilometri, iar rutierul român i-a încheiat în 21 de minute și 49 de secunde, ceea ce înseamnă o medie orară de 45,8 km/h.

“Aș fi preferat un traseu mai lung” declară Adrian Zamfir, cel care este campion național în această probă. ”Au fost doar 16 kilometri și pe mine nu mă avantajează distanțele scurte la contratimp. în plus, a fost foarte tehnic, cu multe viraje la 90 de grade și o întoarcere în loc. Apreciez că fost un antrenament bun pentru Campionatele Europene la care sper o clasare în primii 10 în cadrul acestei probe”, încheie el.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 10 =