Acum citesti
Motoped Survival Bike: bestie pe două roți cu pedale

Să fie oare o motocicletă sau o bicicletă? Un pic din amândouă cum spune producătorul Motoped, dar sincer, seamănă mai degrabă cu un mare briceag multifunțional, cu două roți, pedale și motor.

motoped_1

Și spun asta pentru că vehiculul este atât de accesorizat, încât poți tăia chiar și garduri din sârmă cu aceasta, după cum vezi putea vedea în fotografia de mai jos.

motoped_2

În principal, majoritatea componentelor provin din industria de biciclete: furca, frânele, angrenajul, roțile, șaua sau amortizorul de spate. În versiunea standard, motoped-ul este construit cu roată de 26 de inch pe față și de 24 de inch pe spate, însă cei excentrici pot opta pentru o roată de 29 de inch pe față și una de 27.5 inch pe spate.

motoped_3

Din echiparea standard fac parte: o arbaletă, o secure, ferăstrău, un cuțit de lupă dar și un… harpon, în caz că te duci la vânătoare de balene. Altfel, mai există o listă întreagă de opționale, precum o frânghie, o canistră, lumini, multi-tool, mitralieră sau o prindere de iPhone pe ghidon. Nu a fost comunicat prețul pentru întreaga moto/bicicletă, însă șasiul poate fi achiziționat pentru 2.000$.

motoped_4Odată achiziționată, nu-ți mai rămâne decât s-o încaleci și să pleci la vânătoare. Sau să te înrolezi și să-ți servești patria cu stil.

via motopeds.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + 14 =