Acum citesti
Pentru cei care se antrenează şi concurează, GARMIN FORERUNNER 920XT devine mai bun

Având la bază modelul 910XT, succesorul 920XT adaugă opţiuni pentru alergare, conectivitate cu telefonul mobil şi ecran color cu rezoluţie mare în timp ce păstrează GPS-ul şi celelalte măsurători pe care acum le luam de-a gata.

GARMIN FORERUNNER 920XT 3

Cele mai interesante opţiuni noi sunt monitorizarea activităţii zilnice, VO2 max estimat pentru ciclişti şi notificări pentru sms, email, telefoane, calendar şi altele atunci când ceasul este conectat prin Bluetooth 4.0 la un smartphone. 920XT va încărca automat pe Garmin Connect activitatea ta folosindu-se de Bluetooth sau internet WiFi. Poate chiar să facă Live tracking.

GARMIN FORERUNNER 920XT 2

Pentru ciclişti opţiunea interesantă este posibilitatea de a folosi pulsul şi puterea exercitata pentru a estima VO2 max-ul beneficiind astfel de încă o unitate de măsură care te va ajuta să-ţi monitorizezi evoluţia. 920XT afişează inclusiv timpul necesar de recuperare şi somn la care adaugă şi un altimetru.

GARMIN FORERUNNER 920XT 1

Însă noul Garmin este poate şi mai folositor alergătorilor. Platforma Advanced Running Dynamics măsoară cadenţa, oscilaţia verticală (cât de mult de ridici de la sol între paşi) şi timpul avut în contact cu solul. La final de antrenament îţi prezintă toate informaţiile strânse într-un grafic color pe care îl compară cu alţi alergători în general. Presupunând că vrei să-ţi schimbi modul de alergare, ceasul va vibra/bipăi pentru a te ajuta să-ţi potriveşti ritmul unei anumite cadenţe. Există şi modul UltraTrac ce permite o monitorizare GPS de până la 40 de ore în continuu pentru ultra maratonişti. Ceilalţi timpi de funcţionare sunt 24 ore în modul antrenament şi 4 luni în modul ceas, toate mulţumită acumulatorului Li-Ion ce poate fi reîncărcat.

[youtube id=”NZsdmzQFzR8″ width=”600″ height=”350″]

Nici înotătorii nu au fost uitaţi. 920XT oferă informaţii legate de tipul de înot, numărul de bătăi ale mâinilor şi distanţa parcursă. Dacă te interesează un pachet care să le aibă pe toate se pare că noul Garmin Forerunner 920XT este ceea ce cauţi. Şi, drept bonus, noul model este mai subţire şi mai uşor decât modelul anterior. Preţul este de 449$ sau 499% cu Bluetooth şi senzor de puls.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 11 =