Acum citesti
HOLUX – GPS-uri de ultima generatie

HOLUX Technology are 10 ani de experienta in dezvoltarea si producerea de GPS-uri de mana, receiverelor si modulelor de GPS.

GPS SPORT 245 este varianta de baza a GPS-urilor Holux, potrivit pentru autovehicule, ciclism, si jogging, avand protectie waterproof. Afiseaza coordonatele de pozitie, viteza, altitudine, timp, distanta si calorii consumate. Sincronizeaza jurnalele de traseu si etichete fotogeografice cu harta si  are capacitate de stocare a datelor de traseu si a 200.000 de waypointuri. Lumina de fundal il face potrivit pentru folosirea pe timp de zi si de noapte, avand o durata de functionare de 18/28 ore, in functie de aceasta setare.

245

GPS SPORT 260 Pro este un dispozitiv multifunctional, avand pe langa functia de GPS si o busola 3D, pedometru si urmarirea traseului. Adecvat pentru activitati in aer liber, cu afisaj in timp real a inregistrarii traseului si altitudinii si rezistenta la apa. Ofera posibilitatea de a analiza datele dupa timp, distanta, viteza si elevatie. Are suport wireless pentru monitorizarea ritmului cardiac, senzor de cadenta si senzor de viteza.

260

Activitatile in aer liber sunt optimizate prin functii multiple care cuprind modulul sport, masurand distanta parcursa, timpul, viteza, altitudinea, reprezentarea grafica si in timp real a punctelor de interes si de control, pedometru pentru numerotarea pasilor si a caloriilor consumate, busola electronica de inalta precizie, importarea traseului de pe PC si ghidarea in timp real. Realizeaza un istoric al activitatilor prin statistici, grafice si trasee parcurse.

GPS FUNTREK 132 permite  alcatuirea istoric al navigatiei prin stocarea punctelor de referinta, a jurnalului traseelor cu date precum coordonate, altitudine si editarea rutelor. Afiseaza o serie de repre precum viteza, distanta, viteza medie, verticala, diferenta de altitudine, locatia, panta. Ofera directii pentru locatii cu ajutorul busolei iar masuratorile altimetrului se realizeaza prin altitudinea inregistrata de GPS si presiunea altimetrului.

132

Performantele in timpul antrenamentele se monitorizeaza prin setarea alarmelor pentru altitudine, viteza, distanta si timp. Funtrek 132 este dotat cu senzonr pentru masurearea ritmului cardiac, a cadentei si a vitezei.

Aplicatia G-finder va permite sa marcati punctele de plecare si sa obtineti pozitia curenta si distanta parcursa de la punctul de plecare, fiind usor sa reveniti la punctul de plecare in cadrul unei excursii intr-o locatie necunoscuta. Rutele pot fi salvate pentru o data ulterioara.

Conversia hartilor in format .smf si transferul acestora in dispozitiv. eZ Tour Planner permite planificarea rutelor si analiza ulterioara a datelor. eZ Tour Plus sincronizeaza datele traseului cu Google maps si permite uploadarea pozelor si a rutelor pe Facebook.

Punctele de referinta, rutele si a hartilor de navigare sunt salvate in memoria interna de 4GB, iar GPS-ul suporta un card microSD de pana la 32gb. Ecran touchscreen de rezolutie inalta, 3.0” (16:9) TFT LCD, rezistent la apa IPX6.

Produsele pot fi gasite la TRITON SPORT, la preturi promotionale in perioada aceasta, aici: http://www.biciclete.ro/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=holux

Vezi Comentariu (1)
  • Salutare!
    Folosesc si eu un Holux GPS Sport 245, pe care l-am cumparat la inceputul anului 2017 si care functioneaza asa cum mi-am dorit: inregistreaza traseele pe care apoi pot sa le descarc in Strava, imi arata viteza , altitudinea, distanta, etc. La sfarsitul zilei ,spre seara, bateria parca nici nu s-a descarcat. Sunt foarte incantat de acst GPS! A aparut insa o problema atunci cand am achizitionat o adoua bicla: nu am doua suporturi pentru ghidon ale aceluiasi aparat (bike mounting kit). Am cautat de vreo 2 luni in fiecare seara si in final am observat ca este un produs care se gaseste foarte rar! Da, am gasit acest sistem chiar pe site-ul Holux insa am intampinat mari probleme cu plata shippingului: Bike mountingul costa vreo 7-8 USD iar shippingul minim 30 USD. Am cautat pe alte site-uri am gasit …..NADA! Este un produs care se gaseste foarte greu! Mai degraba iei un Garmin sau Bryton si gasesti reprezentanta acestora peste tot!

    Cu respect,
    Vali

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + six =