Acum citesti
Hammerhead Karoo 2 urmează a fi lansat în curând

Originalul Hammerhead Karoo a venit cu niște idei interesante în lumea ciclocomputerelor, în 2017 când a fost anunțat. Este unul dintre cele mai mari și mai grele, dar este și foarte robust, având un șasiu din aluminiu oferind în plus și o mulțime de opțiuni interesante și utile. Noul model va fi mai mic, aceasta fiind principala caracteristică  a noi versiuni, dar în privinta specificațiilor, acestea vor fi și mai capabile.

Hammerhead spune că ciclocomputerul Karoo 2 este “ frustration-free”, oferind experiențe plăcute înainte, în timpul și după tura de bicicletă, fiind extrem de simplu de folosit de cicliști la antrenamente, ture și concursuri și pentru adăugat aplicații terțe. Potrivit fabricantului, Karoo 2 va fi „cel mai tare ciclocomputer, potrivit pentru campioni, și va funcționa la nivel maxim atât din punct de vedere hardware cât și software”.

Modelul original Karoo nu mai este oferit la vânzare însă acesta primește în continuare actualizările necasare pentru a funcționa în condiții optime. Nu a fost anunțată încă data la care noul computer va fi disponibil pe piață și nici prețul.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =