Acum citesti
3T Zefiro, pentru contratimpistul din tine

Italienii de la 3T au mai născocit un instrument care să te ajute în lupta cu secundele. Este vorba despre Zefiro, un ghidon destinat probelor de contratimp și implicit și concursurilor de triatlon.

Zefiro este un ghidon care combină coarnele de contratimp Mistral și ghidonul Ergonova pentru a oferi un control cât mai bun și o rezistență sporită. În plus, prezintă inovația 3T Pi Wing, o extensie a coarnelor centrale care permite ajustarea lungimii lor și care include un suport aerodinamic pentru brațe și are o formă ergonomică. Antebrațele sportivului se așează pe două suporturi de silicon, în timp ce mâinile ajung fără efort la capătul coarnelor centrale.

Zefiro oferă mai multe posibilități, pentru diverse situații. Când rulezi de unul singur, poți ține ghidonul de coarnele centrale, intrând într-o poziție aerodinamică, când sprintezi poți apuca de partea de jos ghidonul și așa mai departe. Zefiro este disponibil în 3 versiuni: LTD, PRO și Team, toate trei fabricate din carbon high modulus.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 15 =