Acum citesti
200 km, autonomia noilor acumulatori Panasonic

Posesorii de biciclete electrice au un motiv de bucurie. Dacă până în prezent, puteau fi susținuți la pedalat pe distanțe modeste, de acum înainte, cu noii acumulatori Panasonic, aceștia se pot bucura de bicicleta electrică pe distanțe de aproximativ 200 de kilometri.

Raleigh este primul producător care-și va echipa bicicletele elctrice cu noul acumulator de 624 Wh. În condiții optime, cu o temperatură exterioară de 10-15 grade, teren drept și o greutate totală a bicicletei de 105-110 kg, acumulatorii te vor putea susține la pedalat pe distanțe impresionant de lungi.

Dacă optezi pentru un încărcător rapid, oferit pentru aproximativ 130 de euro, acumulatorii sunt dinnou gata de drum în 5-6 ore. Vei putea opta de asemenea și pentru acumulatori care oferă o autonomie mai mică, aceștia fiind mai ieftini, în versiunea de 18 Ah (autonomie 140 km) sau 8 Ah (autonomie 80 de km). Cel mai puternic acumulator din gamă, de 24 Ah, va fi oferit pentru 800 de euro. Un upgrade serios, care merită luat în seamă de către cicloturiști.

via Raleigh

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =