Acum citesti
Anvelope vintage pentru bicicletă


Fie că pedalezi pe un cruiser, pe o bicicletă de oraș sau chiar pe un mountainbike, poți da o notă de vintage bicicletei prin alegerea unor anvelope specifice. Pe piață există suficiente modele dintre care poți alege, dar ține cont că nu toate pot fi găsite în magazinele de biciclete din România. În schimb, pot fi comandate cu mare ușurință de pe internet, plata putând fi efectuată comod, cu cardul.


Schwalbe Fat Frank



Schwalbe se numără printre cei mai cunoscuți producători de anvelope și propune modelul Fat Frank. Este disponibil în trei culori distincte, alb, negru și maro și poți alege între dimensiunile: 26 x 2.35 și 28 x 2.00. Greutatea medie nu este tocmai mică, cele 920 de grame fiind mai degrabă întâlnite la anvelopele de enduro sau freeride, însă daca poți trece peste acest aspect, bicicleta ta poate arăta chiar bine cu aceste anvelope.


Costul anvelopei este de aproximativ 25 de euro.


Bontrager Solana




Bontrager propune o anvelopa modernă cu aspect clasic. Asta însemnă că te va purta în deplin confort pe străzile orașului dar va completa cu succes imaginea vintage a bicicletei tale. Beneficiază de pereți laterali albi, cântărește 840 de grame în dimensiunea 26 x 2.125 sau 940 de grame în dimensiunea 26 x 2.35.


În plus, această anvelopă este oferită la un preț mai mult decât decent, de aproximativ 17 euro.


Geax White Collection




Producătorul italian Geax are în program seria limitată White Edition. După cum o spune și numele, anvelopele din această serie sunt fie albe complet, fie beneficiază de o laterală albă. Anvelopele care fac parte din ediția White Collection sunt Geax Saguaro în dimensiunea 26 x 2.20, Geax Lobo Mas Loco în dimensiunea 26 x 2.50 și Geax Tattoo în dimensiunea 26 x 2.30.


Greutatea medie este de 850 de grame iar prețul de aproximativ 25 de euro.


Panaracer Pasela




Producătorul japonez de anvelope Panaracer are un singur model în gama de anvelope pentru biciclete vintage. Poartă denumirea de Pasela și poate fi utilizat și pentru biciclete de touring sau urbane. Greutatea este foarte mică, de 400 de grame, și este disponibil în formatul 1.00 sau 1.50. Așadar, destul de subțire.


Prețul este de aproximativ 25 de euro.


Anvelope Courtesy




Deși numele nu spune prea multe, aceste produse sunt în general de găsit doar în magazinele online din State. Courtesy are două anvelope vintage în program, modelul Cruiser Sun în dimensiunea 24 x 2.125, oferit pentru 15 euro și modelul Courtesy Knobby, complet alb și cu un cost de doar 10 euro.


Vezi Comentarii (3)
  • As vrea sa stiu unde as putea gasi un set de cauciucuri vintage pentru o bicicleta destul de veche, un Coronado de prin anii 60-70. Momentan are niste cauciucuri Kenda, care din pacate sunt pur si simplu rupte, la cat de vechi sunt. Bicicleta este intr-o stare foarte buna si de aceea as vrea sa i gasesc niste cauciucuri. De mentionat ca dimensiunea rotilor este de 24. Am cautat la mine in oras dar din pacate nu am gasit din acestea vintage… Multumesc anticipat pentru raspuns… 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 10 =