Acum citesti
De ce nu este bine să frânezi în fața unui autobuz

Da, titlul este ironic, dar nici de situații de genul acesta nu te lovești zilnic. Un biciclist, supărat pe șoferul unui autobuz, pedalează cu viteză foarte mică în fața acestuia. Într-un final, se alege cu roata de spate a bicicletei, strivită.

De râs sau de plâns?

Vezi Comentarii (3)
  • oare de ce si-o cauta biciclistul cu lumanarea?
    in clip nu arata si ininte de acest moment poate a facut soferul autobuzului ceva.. poate era dus cu capul biciclistul sau nu avea ce face si isi cauta moartea :-??

  • In cazul acesta in mod evident biciclistul a incalcat obligatia de buna-credinta si de a iti exercita drepturile in scopul si limitele in care au fost consacrate, si nu abuziv, pentru sicanarea altor participanti la trafic. Nu stiu din ce tara e clipul dar putin probabil sa nu fie valabile aceste principii si in acea tara. Prin urmare in acest desi si soferul poate fi considerat vinovat ca a dat peste vehicului care circula in fata lui, atitudinea intentionat sicanatoare a biciclistului, daca videoclipul a intrat pe mana autoritatilor si / sau au confirmat martorii acea atitudine, faca ca vina, cel putin partial, sa fie a biciclistului. Orice i-ar fi facut inainte soferul respectiv, nu aceasta e solutia, si biciclistul este de blamat , chair daca avea motive sa fie suparat pe sofer. Nu e permis sa iti faci dreptate singur. Asa ca titlul ar trebui sa fie ”un exemplu de teribilism pe doua roti, de ASA NU”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − fifteen =