Acum citesti
Pedale HT Components NANO

Din momentul in care vazut aceste pedale instalate pe bicicleta noastra de teste, am ramas placut impresionati datorita designului deosebit al acestora.

Este imposibil sa nu remarci faptul ca sunt foarte subtiri, ceea ce contribuie automat la greutatea scazuta a acestor componente esentiale. Producatorul le recomanda pentru downhill, desi noi am putea sa le recomandam linistiti si pentru alte activitati : spre exemplu dirtjump sau bmx. Chiar si la trial isi fac treaba perfect. Dar de unde atata surprindere? Pe langa designul foarte reusit, acestea beneficiaza de un grip excelent datorita tintelor foarte mari cu care sunt dotate.

Sansele ca piciorul sa-ti scape in timp ce te dai pe ele sunt foarte mici, dar in momentul in care iti scapa poti sa te astepti la ce este mai rau. As compara tintele acestor pedale cu dintii unui rechin. Si nu este o gluma.

Constructia pedalelor este solida, rezistente la socuri puternice, deci un produs minunat pe care chiar te poti baza : in orice situatie. Le recomandam tuturor care doresc sa-si upgradeze pedalele existente, pentru unele cu un grip mult mai bun si de ce nu, o greutate mult mai scazuta. Deranjant este faptul ca intr-un timp relativ scurt garniturile se crapa iar cel mai grav ni s-a parut faptul ca au prins un mic joc.

Greutate : 420 grame

Utilizare : Downhill si orice activitate extrema

Vezi Comentarii (5)
  • Am cumparat recent o pereche de pedale Union din aluminiu cu 25 de lei care cantaresc 368 grame perechea si tot sunt grele. Acum le schimb cu unele tot din aluminiu care au cam 300 gr. perechea.

    Cele prezentate aici nu sunt cam grele la 420 grame? Au primit 4 puncte la greutate pentru ca disciplina de downhill cere piese mai robuste si implicit mai grele?

  • Salut! Piesele de downhill sunt in general mai grele datorita costructiei solide. Acest fapt se reflecta in special in greutatea finala a unei biciclete de downhill care cantareste in medie 20 de kg, fata de una de Cross Country care cantareste in medie 12 kg. Am facut aceasta paralela ca sa-ti dai seama de diferenta de greutate.

  • Chiar nu exista un magazin de unde le pot lua?Am nevoie de niste pedale rezistente si cu aderenta.Cred ca acestea sunt cele mai bune nu?

  • @Rares:

    Daca vrei cu orice pret pedalele alea, poti cumpara de la NukeProof modelul Neutron, care sunt defapt facute de HTI ,deci sunt identice cu cele din articol, si cele Prodigy Tinkie Winkie.La pret se aseamana intre ele,deci poti cumpara linistit.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + fourteen =