Acum citesti
Pedale Da Bomb 2008

Da Bomb produce printre multe alte componente si pedale pentru bicicleta. De la BMX la Downhill, sau de la DirtJump la Trial, acestea isi gasesc intotdeauna o utilizare universala, mai ales datorita constructiei agresive cu tinte, care se vor mula pe talpa ta ca si cum ar fi prinse de aceasta.

Altfel spus, dimensiunile tintelor sunt mai mult decat generoase, acestea reusind sa perforeze atat cat trebuie talpa de cauciuc a incaltarilor tale. Ceea ce bineinteles ofera un grip uimitor. Tintele sunt bineinteles detasabile, le poti inlocui oricand sau le poti modifica dimensiunea (sleluite). Daca stai sa te gandesti ca pe suprafata pedalei se gasesc 13 astfel de tinte (producatorul probabil a ales special acest numar), trebuie sa iei in seama si cazurile in care nu-se-stie-cum iti scapa piciorul de pe pedala : rezultatul pentru tibie va fi devastator, comparabil cu muscatura unui rechin mai mic. Foarte mic.

Rezistenta lor este remarcabila, dupa o exploatare de aproape 2 ani in cele mai vitrege conditii, acestea nu au capatat niciun fel de joc si inca se tin bine pe bratele angrenajului. Ce nu ne incanta prea mult este greutatea destul de mare a acestora. Cu 680 de grame la bord, acestea sunt de aproape 2 ori mai grele decat niste pedale obisnuite. Dar sunt si de 20 de ori mai rezistente.

Pedalele Da Bomb Napalm sunt realizate din aluminiu cu tinte de crom si beneficiaza de constructie pe rulmenti si nu pe coroane, ceea ce le ofera cativa ani de viata in plus.

Calitatea si durabilitatea dovedita in timp fac ca aceste pedale sa se recomande singure, fara a mai fi nevoie de ajutorul nostru. Le poti folosi oricand la trial, downhill, dirtjump si poate chiar BMX, desi pentru acest segment exista oferte mult mai bune si mult mai aratoase.

Greutate : 680 grame

Utilizare : Downhill, Trial, DirtJump

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − three =