Acum citesti
Cuvete FSA Orbit MX

Cu acest model, FSA reuseste sa lanseze un set de cuvete usoare, ieftine si se pare chiar si durabile – in unele conditii.

Acestea echipeaza multe biciclete aflate la vanzare pe piata, mai ales in plaja de mid-range. Le avem la test de aproximativ 6 luni, asa ca ne-am hotarat sa tragem concluziile. Ca si aspect, oferite in culoarea neagra, acestea arata bine pe orice bicicleta, negru fiind in general o culoare neutra. Nu doar din punct de vedere coloristic, dar si din punct de vedere al prelucrarii sunt in regula. In general, pot fi folosite la activitati multiple, cum ar fi Freeride sau Urban Assault. Am evidentiat aceste doua discipline, pentru ca acestea pun presiune mare pe piese, iar in general cele mai slabe cedeaza. Nu este si cazul FSA-urilor. Usor de montat, acestea fac o figura buna si in testele la munte, la urma urmei dupa 6 luni de riding combinat, nu a existat nici cea mai mica urma de joc.

Sunt construite din aluminiu 7075 ceea ce le confera atat o rezistenta sporita cat si o greutate redusa.

Intr-adevar au existat mici problema pentru unii rideri, la traseele de namol, unde acestea, intr-un timp relativ scurt au ajuns sa fie afectate ca apoi sa urmeze sa fie schimbate. Daca practicati aceste activitati si operati pe trasee cu praf sau namol foarte des, va recomandam sa va orientati catre produse high-end.

Greutate : 97 grame

Utilizare : Multipla

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 7 =